Nieuws

Nieuws

Indoor Soccer Zwolle weer open!

Auke van Dijk 4 november 2019
featured image

Het is al weer even geleden dat eigenaars Thijs Jan van den Berg (Sportcampus de Pelikaan) en Edwin Molenaar (Poly-Ned) de handen in een sloten om een nieuwe activiteit te introduceren in Zwolle. Op de locatie van de Sportcampus de Pelikaan (Haersterveerweg 2 te Zwolle) liggen sinds januari 2015 twee professionele boardingvoetbalvelden. Deze zijn in de wintermaanden overdekt en in de zomermaanden lekker in de open lucht.

Van beide velden worden inmiddels goed gebruik gemaakt door verschillende vaste partijen. Zo gebruikt het Thorbecke scholengemeenschap de hal als uitvalbasis voor hun gymlessen en traint PEC Zwolle met de Walking Voetbal en PEC KickAss wekelijks op de twee velden.

 

Verder is het ook mogelijk om als particulier 1 of 2 velden te huren! Zo kunt u met uw collega’s, vrienden, sportteam of familie een fantastische middag of avond beleven. Daarnaast is er ook aan de jongere doelgroep gedacht en organiseert de Sportcampus ook uw Koning Voetbal kinderfeestje.

Toernooi S_Trainingskamp_PSV

Voetbal afgelast? Kom naar Indoor Soccer Zwolle!

Auke van Dijk 30 oktober 2019
featured image

Indoor Soccer Zwolle beschikt over twee officële velden. Kom trainen met het team of met vrienden/familie. Na het spelen kun je in onze Soccer Lounge terecht voor een drankje of om gezellig bij te kletsen.

De velden zijn te huur voor clubs, particulieren en bedrijven. Naast de losse verhuur van de arena kun je bij ons ook terecht voor toernooien, een kinderfeestjes of bedrijfsuitje.

Tarieven
Tarieven per veld, per uur:
Daltarief: €40,- (werkdagen tot 17.00 uur)
Normaal: €60,-

U kunt bij ons alleen via PIN betalen!

 

Openingstijden
Wij zijn elke dag open van 08.00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds.

Reserveren

Klik hier om naar de reserveringspagina te gaan.

Wil je liever telefonisch reserveren of eerst meer informatie: bel dan naar 038 – 467 2442.

 

ISZ_Goal_Header

De sportieve groepsaccomodatie van Zwolle!

Auke van Dijk 21 oktober 2019
featured image

Sportcampus de Pelikaan is een veelzijdige groepsaccommodatie gelegen in Zwolle. Je kunt hier genieten van de bosrijke omgeving en de gezelligheid van de Agnietenplas. Dankzij de vele faciliteiten die de Sportcampus te bieden heeft is er altijd wel iets te beleven. Uiteraard kun je gebruik maken van de faciliteiten die op en rond het terrein liggen zoals de beachvelden, hockeywaterveld, korfbalvelden, tennisbanen, boardingvoetbalvelden, Landstede Sportcentrum, Zwembad de Vrolijkheid en grote groenstrook. Tevens beschikt de accommodatie over gratis wifi.

 

 

Betaalbaar, van goede kwaliteit en prijzen zijn (indien gewenst) inclusief eten, drinken en overnachten.

Sportcampus de Pelikaan biedt enorm veel mogelijkheden voor ieder gezelschap. Of je nu een compleet georganiseerde familiedag, een trainingskamp met je team of met jouw school op uitwisseling wilt organiseren, alles is mogelijk! Sportcampus de Pelikaan neemt graag het werk uit uw handen en heeft een volledig draaiboek voor fantastisch meerdaagse.

 

De sportcampus heeft plek voor maximaal 60 personen, verdeeld over 8 slaapzalen. In overleg kunnen wij ook grotere groepen laten verblijven.

Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje via onze virtuele tour

 

Slaapgelegenheid_1_web Kleedkamer_web Horeaca Sportcampus de Pelikaan

JEUGDTOERNOOI 3 JAN 2019

Thijs Jan van den Berg 24 oktober 2018
featured image

Bij deze willen wij jullie uitnodigen om deel te nemen aan het 100% voetbal toernooi op donderdag 3 januari 2019!

Op 3 januari organiseert Indoor Soccer Zwolle in samenwerking met sportwinkel 100% voetbal, een leuk boardingvoetbal voor de jeugd onder de 11, 13 en 16 jaar.

Na een zeer succesvol toernooi gaan jongeren uit Zwolle en nabije omgeving wederom de strijd met elkaar aan op de velden van Indoor Soccer Zwolle.

 

Het jeugdtoernooi is een initiatief van Sportcampus de Pelikaan om de topjeugd en de breedte jeugd een leuk toernooi te geven in de Kerstvakantie.

Door de laagdrempeligheid van het boardingvoetbal is hier zeer geschikt voor alle jeugd!

 

Toernooiopzet

De wedstrijden worden gespeeld door teams die ieder bestaan uit vijf spelers, waarvan er een keeper is. In totaal moet een team uit minimaal 6 spelers bestaan.

Je mag zelf een team samenstellen vanuit je sportvereniging, je school of je buurt/wijk.

 

Aanmelden?

TEAMNAAM, SPELERS EN COACH NAAR info@sportcampusdepelikaan.nl

 

LET OP! Aanmelden kan nog t/m 4 DECEMBER maar VOL =VOL

Boardingvoetbal spelen en geniet van het zonnetje!

Auke van Dijk 18 april 2018
featured image

Indoor Soccer Zwolle is sinds 10 april weer OUTDOOR SOCCER ZWOLLE.

De overdekte hal is er af, maar de velden zijn uiteraard blijven staan! Outdoor Soccer Zwolle beschikt over twee officiële kunstgras voetbalvelden. Kom trainen met het team of met vrienden/familie. Na het spelen kun je in onze Soccer Lounge of op ons ruime terras terecht voor een drankje of om gezellig bij te kletsen.

De velden zijn te huur voor clubs, particulieren en bedrijven. Naast de losse verhuur van de arena kun je bij ons ook terecht voor toernooien, een kinderfeestjes of bedrijfsuitje.

 

Tarieven
Tarieven per veld, per uur: €35,-

 

Openingstijden
Wij zijn elke dag open van 08.00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds.

 

Reserveren

Klik hier om naar de reserveringspagina te gaan.

038-4672442 of info@sportcampusdepelikaan.nl

Spannend boardingvoetbaltoernooi bij Indoor Soccer Zwolle!

Auke van Dijk 9 januari 2018
featured image

Maar uiteraard werd er gevoetbald deze dag en hebben we veel mooie wedstrijden gezien. Ook dit jaar was er weer een aanmoedigingsprijs te verdelen. Tijdens de wedstrijden werd de beoordeling verzorgd door de scheidsrechter en de toernooicommissie. Zo werd er gekeken naar welke speler andere spelers beter liet voetballen, eigen vaardigheid en sportiviteit.  Aan het einde van het toernooi werd de balans opgemaakt en daar kwam duidelijk 1 speler naar voren.  Gefeliciteerd Dim Otten, goed gedaan!

_DSC2836

 

Beide velden en de hal lagen er weer fantastisch bij door goed voorbereidend werk van Jeroen en Ronald. Goed gedaan heren!

 

FC Tikkie Takkie, De WVF’ers 1, Pierikboys en De WVF’ers 2 trapten het toernooi om 10.00 uur af in de Indoor Soccer Zwolle hal. Het was ook mooi om te zien dat niet alleen deze 4 teams maar alle teams ruim op tijd aanwezig waren om zich aan te melden en weer te wennen aan de boardingvoetbalvelden in de Indoor Soccer Zwolle hal.

 

 

In poule A speelden FC Tikkie Takkie, Zwolsebeasten, CSV Jo 13 9a, WVF United, Stadshagenboys, De WVF’ers 1 en Willem Stuc om een plek bij de eerste 2. Bij poule B was er een ware strijd tussen Pierikboys, FC Kip, Hupie’s Trots, De WVF’ers 2, CSV Jo 13 9b, d’Olde Broekies en WVF United 2.

Uiteindelijk zouden bij beide poules de nummers 1 spelen in de grote finale en de nummers 2 van elke poule in de klein finale.

 

 

Vanaf de eerste speelronde was het al wel duidelijk dat er een heel aantal teams goed aan elkaar gewaagd waren. Zo hadden na 3 speelronden bijna alle teams nog kans op een plek bij de beste 2 van hun poule. Ondanks een zeer spannende dag op en buiten het veld waren er gelukkig weinig blessures. Hiervoor willen wij natuurlijk vooral alle spelers bedanken.

 

 

In de laatste 2 speelronde stonden 4 teams op en wisten zich daarmee te kwalificeren voor de grote en kleine finale. De grote finale, om plek 1 en 2, ging tussen FC Kip en FC Tikkie Takkie en om plek 3 en 4 werd gestreden tussen Hurpies Trots en de Stadshagen Boys.

Na een spannende strijd trok FC Kip aan het langste eind en wist daarmee de 1e prijs binnen te halen. De winst in de kleine finale ging naar Hurpie’s Trots.

 

 

Met dank aan 100% Voetbal Zwolle kreeg elke speler aan het einde van het toernooi een mooi tasje vol met een aantal leuke cadeaus.

Voor de top 4 was er zelfs een mooie beker geregeld door de Sportcampus de Pelikaan

 

Wij hebben een onwijs mooie dag gehad, dankzij jullie allemaal. Op donderdag 1 maart (voorjaarsvakantie) zullen we een vervolg geven i.v.m. de vele vraag vanuit diverse teams! Aanmelden kan via www.indoorsoccerzwolle.nl/jeugdtoernooi

 

Sportieve groet,
 

100% Voetbal Zwolle & Sportcampus de Pelikaan

 

Knallend het jaar 2018 in bij Indoor Soccer Zwolle

Auke van Dijk 29 november 2017
featured image

Bij deze willen wij jullie uitnodigen om deel te nemen aan het 100% voetbal O13 toernooi op donderdag 4 januari 2018!

Op 4 januari organiseert Indoor Soccer Zwolle in samenwerking met sportwinkel 100% voetbal,

een leuk boardingvoetbal voor de jeugd onder de 13 jaar. Na een zeer succesvol toernooi afgelopen kerst,

gaan jongeren uit Zwolle en nabije omgeving wederom de strijd met elkaar aan op de velden van Indoor Soccer Zwolle.

 

Het jeugdtoernooi is een initiatief van Sportcampus de Pelikaan om de topjeugd en de breedte jeugd een leuk toernooi te geven in de Kerstvakantie.

Door de laagdrempeligheid van het boardingvoetbal is hier zeer geschikt voor alle jeugd!

 

Toernooiopzet

De wedstrijden worden gespeeld door teams die ieder bestaan uit vijf spelers, waarvan er één keeper is. In totaal moet een team uit minimaal 6 spelers bestaan.

Je mag zelf een team samenstellen vanuit je sportvereniging, je school of je buurt/wijk.

 

Aanmelden

Voor het aanmeldingsformulier kijk op www.indoorsoccerzwolle.nl/jeugdtoernooi

 

LET OP! Aanmelden kan nog t/m 20 DECEMBER maar VOL =VOL

Ontvang nu jouw 20% korting!

Auke van Dijk 23 november 2017
featured image

Om de samenwerking tussen Indoor Soccer Zwolle en 100% voetbal te vieren geven beide partijen 20% korting!

Knip de onderstaande foto uit en neem deze mee naar de winkel of de Indoor Soccer Zwolle hal en ontvang jouw korting.

Let op! de Actie is geldig t/m 31 december 2017

koring voetbal

Bubbelvoetballen als klassenuitje

Auke van Dijk 22 november 2017
featured image

Afgelopen maandag waren studenten van Landstede Sport & Bewegen te gast op de Sportcampus voor een gezellige middag.

Na het ontvangst, uitleg van  het programma en het omkleden begaven de studenten zich naar de Indoor Soccer Zwolle hal voor hun eerste activiteit.

Na een korte instructie over het aan en uittrekken van de Bubbelvoetballen werd er een zeer fanatiek 3 tegen 3 toernooi gespeeld op de boardingvoetbalvelden. Er werden salto’s gemaakt, klasgenoten werden omver gebeukt, maar vooral veel lol gemaakt! Omdat een kleine pauze geen overbodige luxe was na het intensieve toernooi werd er een kleine pauze ingelast waarbij de leerlingen wat drinken aangeboden kregen in de Sportcampus.

Na de onderbreking werd het programma weer voortgezet in de Indoor Soccer Zwolle hal vanwege het slechte weer. Er stond namelijk ook nog een klotshockeyactiviteit gepland door de leerlingen.

Met het knotshockey als afsluitende activiteit kunnen de studenten weer terug kijken op een intensieve middag voor plezier!

13653217_1146792142054365_6137450983889458519_o lacrosse _dsc0710 drechtstreek-trainingskampen-januari-2017-large

 

 

 

 

 

Mocht jij ook een keer langs willen komen?

Neem dan contact op via info@sportcampusdepelikaan.nl  of 038 – 467 2442

CALO 70 jaar – Trapt u ook een balletje mee?

Auke van Dijk 15 november 2017
featured image

Heeft u zin om een balletje mee te trappen? CALO Zwolle Windesheim is 70 jaar en viert dit door op donderdag 23 november heel Zwolle in beweging te brengen!

Van 13.00-16.00 wordt walkinfootball aangeboden op Sportcampus de Pelikaan. In de bijlage 1 de uitnodiging en in bijlage 2 het programma. Alleen voor vragen en aanmelding voor deze dag kunt u contact opnemen met lustrum.doet@hotmail.com

Elke woensdag van 14:30-15:30 wordt walkingfootball op Sportcampus de Pelikaan in samenwerking door WijZ en Pec Zwolle United aangeboden. Naast dit walkingfootbal aanbod biedt WijZ een breed aanbod beweegactiviteiten aan. Tijdens deze middag kunt u o.a. hierover meer informatie krijgen.

Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen.

  1. 038-8 515 700
  2. bewegen@wijz.nu

programma pec programma pec2