Nieuws

Nieuws

Geslaagd 1e Zwolsch Speedsoccer Championship!

Sportcampus 14 juni 2015

Afgelopen zaterdag 13 juni was de Sportcampus het toneel van de eerste Zwolsche Speedsoccer Championship. De speedsoccer velden van Indoor Soccer Zwolle werden gebruikt voor dit sportieve evenement. Bij dit eerste A-B jeugd toernooi waren 6 verenigingen uit Zwolle aanwezig.

In poule A streden WVF 3, WVF 2, ZAC 2, Berkum 2 en Sportcampus(vriendenteam) om de begeerde plek in de kruisfinales. Na een aantal wedstrijden werd al snel duidelijk dat WVF 3 en ZAC 2 oppermachtig waren in deze poule. ZAC 2 kwam uiteindelijk met een positief doelsaldo van +16 net op de eerste plek. WVF 3 moest op dit moment nog genoegen nemen met de 2e plaats en een positief doelpuntensaldo van +14.

In poule B was het iets spannender. Hier waren alle teams redelijk aan elkaar gewaagd en had iedereen kans om een plekje in de kruisfinales te bemachtigen. HTC 1, WVF 1 en Berkum 1 moesten helaas voor hun deze strijd gewonnen geven. ZAC 1 ging als eerst gekwalificeerde naar de kruisfinales en SV Zwolle mocht als runner up zich klaar maken voor de kruisfinales.

Programma kruisfinales:

ZAC 2 (nr.1 poule A) – SV Zwolle (nr.2 poule B)

ZAC 1 (nr. 1 poule B) – WVF 3 (nr.2 poule B)

De kruisfinale tussen ZAC en SV Zwolle was een echte kraker. Deze werd nipt gewonnen door SV Zwolle met 2-1 waardoor zij zich kwalificeerden voor de finale. In de andere kruisfinale ging het er voor WVF 3 wat makkelijker aan toe. Zij wonnen met 6-2 van de nummer 1 uit poule A ZAC 1, waardoor zij zich ook plaatsten voor de finale.

FINALE!

SV Zwolle – WVF 3

De finale was een finale zoals je die van te voren hoopt als organisatie en toeschouwer. Het was een echte kraker tussen de grote sterke jongens van WVF 3 en de technisch vaardige spelers van SV Zwolle. De wedstrijd liep vanaf het begin gelijk op. Wanneer WVF scoorde kwam daar vrij snel een goal van SV Zwolle achteraan en andersom. Dit resulteerde in een spannende penaltystrijd tussen de beide teams. In een best of 3 werd er gekeken wie er met de grote beker vandoor ging. SV Zwolle wist bij de tweede penalty het doel niet te treffen door een goede redding van de keeper van WVF 3. Dit zorgde ervoor dat WVF 3 zich als eerste club Zwolsch Speedsoccer Champion mag noemen!

 

We willen hierbij alle teams, Sportcampus de Pelikaan, Indoor Soccer Zwolle, Arjan Jansen en de rest van de organisatie bedanken voor een mooi en sportief toernooi!

Zwolsch Speedsoccer Championship 24 Zwolsch Speedsoccer Championship 30

Het bericht Geslaagd 1e Zwolsch Speedsoccer Championship! verscheen eerst op Sportcampus De Pelikaan.