Nieuws

Nieuws

De sportieve groepsaccomodatie van Zwolle!

Auke van Dijk 21 oktober 2019
featured image

Sportcampus de Pelikaan is een veelzijdige groepsaccommodatie gelegen in Zwolle. Je kunt hier genieten van de bosrijke omgeving en de gezelligheid van de Agnietenplas. Dankzij de vele faciliteiten die de Sportcampus te bieden heeft is er altijd wel iets te beleven. Uiteraard kun je gebruik maken van de faciliteiten die op en rond het terrein liggen zoals de beachvelden, hockeywaterveld, korfbalvelden, tennisbanen, boardingvoetbalvelden, Landstede Sportcentrum, Zwembad de Vrolijkheid en grote groenstrook. Tevens beschikt de accommodatie over gratis wifi.

 

 

Betaalbaar, van goede kwaliteit en prijzen zijn (indien gewenst) inclusief eten, drinken en overnachten.

Sportcampus de Pelikaan biedt enorm veel mogelijkheden voor ieder gezelschap. Of je nu een compleet georganiseerde familiedag, een trainingskamp met je team of met jouw school op uitwisseling wilt organiseren, alles is mogelijk! Sportcampus de Pelikaan neemt graag het werk uit uw handen en heeft een volledig draaiboek voor fantastisch meerdaagse.

 

De sportcampus heeft plek voor maximaal 60 personen, verdeeld over 8 slaapzalen. In overleg kunnen wij ook grotere groepen laten verblijven.

Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje via onze virtuele tour

 

Slaapgelegenheid_1_web Kleedkamer_web Horeaca Sportcampus de Pelikaan