Nieuws

Nieuws

Indoor Techniekcursus

Sportcampus 11 december 2015
featured image

svz 3

Na het succes van afgelopen jaar organiseert Stichting Voetbalontwikkeling Zwolle (SVZ) wederom een indoor techniekcursus. In de winterperiode verzorgen trainers van SVZ een vijftal techniektrainingen in de  indoor kunstgrashal op Sportcampus de Pelikaan. Centraal staat de ontwikkeling van diverse basistechnieken.

 

Indoor kunstgrashal
Voetballen op kunstgras in een verwarmde sporthal speciaal ingericht voor voetbalactiviteiten. Vanaf januari 2015 kan dat bij Indoor Soccer Zwolle. Uniek voor Zwolle en omgeving. De blaashal van Poly-Ned heeft twee officiële velden en ligt op sportpark De Pelikaan, midden in het groen.

Trainers
De 5 techniektrainingen worden verzorgd door Marco Koorman en Niek Hollewand. Al jarenlang is Marco verbonden aan de Stichting. Na bijzondere uitstapjes bij Apollon Limassol op Cyprus en bij FC Kairat Almaty uit Kazachstan is Marco nu weer beschikbaar voor de Zwolse jeugd. Niek is inmiddels al jarenlang actief bij FC Groningen. Ook Dennis Bekking zal een gasttraining verzorgen. Kllik HIER voor meer informatie over de trainers.

Data
zondag 24 januari 9.30 uur – 10.45 uur  (starttijd afhankelijk van het aantal deelnemers)
zondag 31 januari
zondag 7 februari
zondag 14 februari
zondag 21 februari

Opgeven:
Geef je snel op, want vol is vol. Er is maar beperkt plaats om zodoende de kwaliteit te waarborgen. Kinderen tussen de 7 en 13 kunnen zich opgeven door het inschrijfformulier in te vullen. De kosten voor de indoor techniekcursus zijn 89 euro per deelnemer. Dit bedrag kan  t/m een week voorafgaand aan de eerste training worden overgemaakt op: NL04 ABNA 043.80.60.830 onder vermelding van de naam van de deelnemer en indoor techniekcursus.

http://www.voetbalontwikkelingzwolle.nl/inschrijven/indoor-techniekcursus/

SVZ

Het bericht Indoor Techniekcursus verscheen eerst op Sportcampus De Pelikaan.