Nieuws

Nieuws

Landelijke Studiedag Basislessen Buiten

Sportcampus 11 april 2014
featured image

Op woensdag 14 mei is op Sportcampus de Pelikaan de ‘Landelijke Studiedag Basislessen Buiten’. Voor leerkrachten zit deze studiedag vol met praktijkvoorbeelden, direct toe te passen in de eigen onderwijssituatie. Het wordt een dag vol workshops over bewegen op het schoolplein en bewegen in de omgeving van de school; van Buitenspelen met Buitenbakken tot Freerunning.

Bewegen op het schoolplein
De studiedag is nieuw en sluit goed aan bij de huidige ontwikkelingen om kinderen meer te stimuleren om buiten te spelen. Voor leerkrachten zit deze studiedag vol met praktijkvoorbeelden, direct toe te passen in de eigen onderwijssituatie. De studiedag vindt plaats op een unieke buitenlocatie in Zwolle met workshops over bewegen op het schoolplein en bewegen in de omgeving van de school.

Workshops
Wim van Gelder verzorgt de inleiding met als thema ‘meer bewegen, meer naar buiten’. Er worden 15 verschillende workshops aangeboden. De workshops zijn geschikt voor vakleerkrachten BO, groepsleerkrachten, combinatie-functionarissen, studenten en iedereen die te maken heeft met bewegen en spelen binnen het onderwijs.

Lunch & diner
Ook met Sportcampus de Pelikaan zijn goede afspraken gemaakt. Zij zorgen bij binnenkomst voor een kopje koffie of thee met wat lekkers en ook het verzorgen van de lunch (en het diner) is bij Sportcampus de Pelikaan in goede handen. De lunch bestaat uit verschillende vers belegde broodjes, soep, fruit en drinken. Deelnemen aan het diner is eveneens mogelijk. Op die manier kunt u de dag gezellig afsluiten met een lekkere maaltijd en een drankje.

Klik hier om je in te schrijven. Geef je op tijd op voor de verschillende workshops want vol = vol! (uiterste inschrijfdatum is 6 mei)