Nieuws

Nieuws

Spannend boardingvoetbaltoernooi bij Indoor Soccer Zwolle!

Auke van Dijk 9 januari 2018
featured image

Maar uiteraard werd er gevoetbald deze dag en hebben we veel mooie wedstrijden gezien. Ook dit jaar was er weer een aanmoedigingsprijs te verdelen. Tijdens de wedstrijden werd de beoordeling verzorgd door de scheidsrechter en de toernooicommissie. Zo werd er gekeken naar welke speler andere spelers beter liet voetballen, eigen vaardigheid en sportiviteit.  Aan het einde van het toernooi werd de balans opgemaakt en daar kwam duidelijk 1 speler naar voren.  Gefeliciteerd Dim Otten, goed gedaan!

_DSC2836

 

Beide velden en de hal lagen er weer fantastisch bij door goed voorbereidend werk van Jeroen en Ronald. Goed gedaan heren!

 

FC Tikkie Takkie, De WVF’ers 1, Pierikboys en De WVF’ers 2 trapten het toernooi om 10.00 uur af in de Indoor Soccer Zwolle hal. Het was ook mooi om te zien dat niet alleen deze 4 teams maar alle teams ruim op tijd aanwezig waren om zich aan te melden en weer te wennen aan de boardingvoetbalvelden in de Indoor Soccer Zwolle hal.

 

 

In poule A speelden FC Tikkie Takkie, Zwolsebeasten, CSV Jo 13 9a, WVF United, Stadshagenboys, De WVF’ers 1 en Willem Stuc om een plek bij de eerste 2. Bij poule B was er een ware strijd tussen Pierikboys, FC Kip, Hupie’s Trots, De WVF’ers 2, CSV Jo 13 9b, d’Olde Broekies en WVF United 2.

Uiteindelijk zouden bij beide poules de nummers 1 spelen in de grote finale en de nummers 2 van elke poule in de klein finale.

 

 

Vanaf de eerste speelronde was het al wel duidelijk dat er een heel aantal teams goed aan elkaar gewaagd waren. Zo hadden na 3 speelronden bijna alle teams nog kans op een plek bij de beste 2 van hun poule. Ondanks een zeer spannende dag op en buiten het veld waren er gelukkig weinig blessures. Hiervoor willen wij natuurlijk vooral alle spelers bedanken.

 

 

In de laatste 2 speelronde stonden 4 teams op en wisten zich daarmee te kwalificeren voor de grote en kleine finale. De grote finale, om plek 1 en 2, ging tussen FC Kip en FC Tikkie Takkie en om plek 3 en 4 werd gestreden tussen Hurpies Trots en de Stadshagen Boys.

Na een spannende strijd trok FC Kip aan het langste eind en wist daarmee de 1e prijs binnen te halen. De winst in de kleine finale ging naar Hurpie’s Trots.

 

 

Met dank aan 100% Voetbal Zwolle kreeg elke speler aan het einde van het toernooi een mooi tasje vol met een aantal leuke cadeaus.

Voor de top 4 was er zelfs een mooie beker geregeld door de Sportcampus de Pelikaan

 

Wij hebben een onwijs mooie dag gehad, dankzij jullie allemaal. Op donderdag 1 maart (voorjaarsvakantie) zullen we een vervolg geven i.v.m. de vele vraag vanuit diverse teams! Aanmelden kan via www.indoorsoccerzwolle.nl/jeugdtoernooi

 

Sportieve groet,
 

100% Voetbal Zwolle & Sportcampus de Pelikaan