Nieuws

Nieuws

Sportieve groepsaccommodatie in Zwolle

Sportcampus 9 september 2014
featured image

Bent u op zoek naar een sportieve groepsaccommodatie in Zwolle? Kom dan naar Sportcampus de Pelikaan; één plek met volop sportieve mogelijkheden.

Trainingskamp of sportief weekend
Een groepstraining of een sportief weekend met vrienden & familie; aan het eind van de dag sluit iedereen af op het zonnige terras of in de gezellige verblijfsruimte. De 5 ruime slaapzalen bieden plek aan 56 personen.

Compleet draaiboek
Als u wilt, verzorgt Sportcampus de Pelikaan het volledige draaiboek voor een fantastisch verblijf  De voorbereiding, planning, begeleiding, eten en drinken en het opstellen van het programma; alles (of een deel daarvan) is mogelijk. Betaalbaar én van goede kwaliteit. Bij sportieve activiteiten kunt u denken aan bijvoorbeeld:

– rondje Zwolle op de fiets
– GPS tocht
– yoga sessies
– toernooien (voetbal, hockey, volleybal, tennis)
– paardrijden
– zwemmen (recreatief of wedstrijd)

Algemeen
Sportcampus de Pelikaan ligt aan de A28 in Zwolle en is daardoor goed bereikbaar. De meeste sporten zijn op het park aanwezig of liggen in de directe omgeving (op loopafstand). Er is volop ruimte, zowel binnen als buiten. Kijk voor meer informatie op: www.sportcampusdepelikaan.nl of bel ons op 06 – 81 08 88 22.