Nieuws

Nieuws

Standergroep

Sportcampus 30 april 2015

In augustus 2014 is de tweede groep jongeren van start gegaan met het leerwerktraject Nieuwe Stijl. Het doel van dit traject is om jongeren door intensieve samenwerking tussen verschillende partijen naar een duurzame werkplek te begeleiden. De ontwikkelingen zijn tot dus ver zeer positief!

Standergroep

Wat we doen
Standergroep biedt een compleet pakket re-integratiediensten aan, waardoor we in elke situatie in staat zijn een traject op maat aan te bieden:
• Loopbaanbegeleiding en re-integratie
• Begeleiding van mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS)
• Trainingen
• Jobcoaching
• Outplacement
• Werkgeversadvisering en re-integratie 1e en 2e spoor
Hoe we werken
In onze aanpak kiezen  wij voor een praktijkgerichte werkwijze met veel aandacht voor stage en werkervaring. Immers, de praktijk is de beste leerschool. We kennen de arbeidsmarkt en we zijn voortdurend op zoek naar arbeidsmogelijkheden voor onze klanten. Wij zijn actief in diverse werkprojecten  met werkgevers waarbij Standergroep  de begeleiding van personeel voor haar rekening neemt en gezamenlijk gewerkt wordt aan invulling van ‘social return’. Standergroep  heeft een krachtig specialisme opgebouwd in Autisme en Werk.
Wij werken voor mensen en doen dit in opdracht van de persoon zelf, bedrijven, UWV, verzekeraars en gemeenten. Onze loopbaanbegeleiders zijn flexibel. Zij komen naar u toe, maar u bent ook welkom op ons kantoor. En wie u ook bent, u hebt altijd te maken met één loopbaanbegeleider voor het  gehele dienstverleningstraject.
Meer informatie?

Het bericht Standergroep verscheen eerst op Sportcampus De Pelikaan.